Creștere semnificativă a prețului benzinei, ambii carburanți se apropie de 7 lei pe litru, guvernul mărește taxele

0 minutes, 59 seconds Read

Petrom, liderul pieței carburanților din România a scumpit, din nou, benzina și motorina, marți 1 august, la doar o zi după ce a majorat prețurile ambilor carburanți.

Astfel, potrivit Monitorul Prețurilor, benzina s-a scumpit cu 8 bani față de luni, 31 iulie, iar motorina, cu 3 bani. După aceste modificări, benzina este, din nou, mai scumpă decât motorina.

La stațiile Petrom din Capitală, potrivit peco-online și Monitorul Prețurilor, un litru de benzină standard costă acum între 6,88 lei și 6,94 lei. Iar motorina standard are prețuri cuprinse între 6,90 și 6,93 lei pe litru.

Seria scumpirilor la Petrom, după aproape o luni de prețuri stabile a început marțea trecută, când prețurile au urcat cu câte 5 bani pe litru. Apoi, miercuri la prânz, prețurile au mai urcat cu 3 bani pe litru. Vineri dimineață, benzina și motorina standard de la Petrom s-a scumpit din nou, cu încă 5 bani pe litru. Luni, benzina s-a scumpit cu 5 bani, iar motorina cu 10 bani!

Iar după majorările de preț de marți, benzina este mai scumpă cu 26 bani pe litru față de marțea trecută, iar motorina, cu 27 de bani pe litru.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *