Primăria Poienile de sub Munte: Cărțile Funciare gata de a fi colectate!

1 minute, 10 seconds Read

Primăria Poienile de sub Munte vă aduce la cunoștință că Extrasele de Plan Cadastral și Cărțile Funciare sunt gata pentru a fi colectate de către cetățenii interesați. Pentru început, persoanele a căror nume de familie încep cu literele A și B sunt invitate să vină la Primărie pentru a-și ridica aceste documente (excepții fiind făcute pentru persoanele venite din străinătate sau pentru cazuri de urgență).

În vederea unei distribuiri eficiente și ordonate, primarul Alexa Chifa recomandă predarea Cărților Funciare în ordine alfabetică. Cu toate că numărul acestor documente este semnificativ, acest demers este menit să asigure o experiență rapidă și organizată pentru toți cetățenii.

Pentru a asigura transparența și corectitudinea procesului, se va redacta un proces verbal de predare-primire, iar proprietarii vor fi solicitați să semneze o declarație privind acordul de înregistrare al proprietăților în registrul agricol, precum și în cel al impozitelor și taxelor locale. În interesul dumneavoastră și al comunității, vă rugăm să manifestați răbdare atunci când veniți să vă ridicați Cărțile Funciare și Extrasele de Plan Cadastral. Procedurile menționate anterior sunt esențiale pentru a asigura înregistrarea corectă și legală a proprietăților și pentru a evita neclaritățile viitoare.” a declarat primarul comunei Poienile de sub Munte, Alexa Chifa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *