Primăria Cavnic: concursuri pentru ocuparea unor posturi în administrația locală

1 minute, 39 seconds Read

Primăria orașului Cavnic a anunțat organizarea a trei concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul administrației locale. Aceste concursuri oferă oportunități de angajare pentru cei interesați să contribuie la dezvoltarea comunității și să se implice în diverse domenii de activitate.

Primul concurs vizează ocuparea postului de consilier juridic în cadrul Biroului de Urbanism și Amenajarea Teritoriului, Mediu și Turism. Postul este disponibil pe o perioadă nedeterminată și presupune o normă întreagă de lucru, cu 8 ore pe zi. Condițiile specifice pentru acest post includ absolvirea unor studii superioare juridice cu diplomă de licență, cunoștințe medii de operare PC și o vechime de minim 7 ani în domeniul studiilor juridice.

Al doilea concurs se adresează poziției de șef Serviciu Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU). Acest post vacant, disponibil pe termen nedeterminat cu o normă întreagă de lucru, reprezintă o oportunitate pentru cei cu studii medii și cu vechime minimă de 5 ani în câmpul muncii. Certificatul de absolvire pentru ocupația de Șef SVSU, avizul de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și aptitudinea fizică, medicală și psihologică sunt condiții esențiale pentru acest post.

Ultimul concurs se referă la postul de șofer microbuz școlar, care necesită studii generale/medii/liceale și o vechime minimă de 5 ani în câmpul muncii. Pentru acest post, permisul de conducere categoriile B, C, D, E este obligatoriu, la fel ca și cunoștințele de mecanică auto.

Toate concursurile vor avea două etape: o probă scrisă și un interviu. Probele scrise vor avea loc în septembrie, iar interviurile vor avea loc în termen de 4 zile lucrătoare după susținerea probei scrise.

Aceste concursuri reprezintă o oportunitate pentru cetățenii interesați să se implice activ în administrația locală, contribuind la dezvoltarea și bunăstarea orașului Cavnic. Detaliile complete despre cerințele și condițiile pentru fiecare post pot fi găsite pe site-ul Primăriei Cavnic.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *