Festivalul „Câte flori pe Iza-n sus” revine în Dragomirești cu ediția a XXV-a

1 minute, 28 seconds Read

Dragomirești, o așezare cu o istorie bogată și o comunitate vibrantă, se pregătește să sărbătorească un moment important în calendarul său. Primăria și Consiliul Local Dragomirești sunt mândri să vă invite la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului „Câte flori pe Iza-n sus”, care va avea loc duminică, 20 august 2023, la Casa de cultură „Victoria Darvai”, începând cu ora 13:00.

Această manifestare tradițională și plină de culoare aduce în prim-plan frumusețea și autenticitatea comunității din Dragomirești. Evenimentul reprezintă o ocazie specială de a celebra istoria locului și de a aduce în prim-plan valorile și tradițiile locale, sub un spectru cultural și artistic divers.

De această dată, Festivalul „Câte flori pe Iza-n sus” are un motiv suplimentar de bucurie – împlinirea a 650 de ani de la prima atestare documentară a așezării de la Dragomirești. Pentru a marca această aniversare istorică, va fi organizată și o Gala intitulată „Cinstea mireștenilor”, care își propune să evidențieze contribuția locuitorilor la dezvoltarea și prosperitatea comunității.

Cu o gamă diversă de activități culturale, artistice și de divertisment, festivalul va aduce împreună localnici și vizitatori pentru a petrece împreună o zi memorabilă. Spectacolele tradiționale, expozițiile de artă și meșteșuguri, standurile cu produse locale și mâncăruri tradiționale vor oferi participanților o experiență autentică și plină de culoare.

Primăria și Consiliul Local Dragomirești vă așteaptă cu bucurie să vă alăturați acestui eveniment special, să vă bucurați de atmosfera festivă și să celebrați împreună comunitatea și istoria locală. Descoperiți frumusețea și autenticitatea Dragomireștiului la Festivalul „Câte flori pe Iza-n sus”!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *