Maramureș Balloon Fiesta 2023: Competiția de Zbor cu Balonul Revine în Satul Rogoz

1 minute, 54 seconds Read

După o absență de aproximativ doi ani, așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii de aventură și frumusețea aerului liber din județul Maramureș. Organizatorii, Loredana și Peter Hurley, au anunțat miercuri cu entuziasm că legendarul eveniment „Maramureș Balloon Fiesta” se întoarce într-un spectacol fascinant de zboruri cu baloane cu aer cald. Acest eveniment mult așteptat va avea loc în pitorescul sat Rogoz, situat în defileul Lăpușului.

„Vești bune din Maramureș! Pentru voi, toți cei care iubiți festivalul nostru și așteptați să revenim, iată – Maramureș Balloon Fiesta 2023 se întâmplă! După 1 an și 3 luni pe drum, 45.000 de km parcurși cu duba, până în India și înapoi, noi, Loredana și Peter, vă spunem cu drag – haideți să ne revedem acasă!”, au transmis organizatorii într-o invitație către public și pasionații de zbor cu balonul.

Maramureș Balloon Fiesta 2023 este așteptat să fie unul dintre cele mai memorabile evenimente din zonă, aducând împreună iubitori ai aventurii, frumuseții naturii și curajoși dornici să exploreze cerul în baloane cu aer cald. Evenimentul promite să ofere un spectacol fascinant de culori și forme, în timp ce baloanele cu motive variate se vor ridica în cerul senin al satului Rogoz.

Satul Rogoz a fost ales cu grijă drept gazdă a acestui festival deoarece din punct de vedere meteorologic este un loc ideal pentru zborurile cu balonul. Defileul Lăpușului, cu peisaje pitorești și vreme relativ stabilă, oferă condiții ideale pentru ca baloanele să se înalțe într-un dans plin de grație peste văi și coline.

Într-un an în care multe evenimente au fost amânate sau anulate din cauza circumstanțelor neprevăzute, revenirea Maramureș Balloon Fiesta reprezintă o veste extraordinară pentru comunitatea locală și pentru toți cei care doresc să se bucure de un spectacol uimitor în aer liber.

Cu toate că au parcurs distanțe impresionante și au călătorit în locuri exotice, organizatorii își aduc inima și pasiunea acasă, în Maramureș, pentru a împărtăși bucuria zborului cu baloanele cu toți cei prezenți. Maramureș Balloon Fiesta 2023 promite să aducă împreună prieteni vechi și noi, creând amintiri de neuitat într-un cadru absolut spectaculos.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *