Programul RABLA Local, opt localități din Maramureș oferă bani pentru rablele cetățenilor

1 minute, 17 seconds Read

Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale.

Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”). Astfel, dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită. În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.

După înscriere, AFM va transmite lista cu persoanele fizice înscrise către primăriile participante în cadrul Programului, iar ulterior, persoana fizică va transmite documentele, conform procedurii interne a primăriei care va fi publicată pe pagina de internet a acesteia.

În județul Maramureș s-au înscris opt primării, conform listei de mai jos:

Orașul Tăuții Măgherăuș – 100 de mașini uzate.

Comuna Vima Mică – 25 de mașini uzate.

Comuna Recea – 100 de mașini uzate.

Comuna Șișești – 100 de mașini uzate.

Comuna Fărcașa – 50 de mașini uzate.

Comuna Ariniș – 50 de mașini uzate.

Comuna Copalnic Mănăștur – 100 de mașini uzate.

Comuna Băița de sub Codru – 50 de mașini uzate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *