Falsuri la Aeroportul Internațional Maramureș? Ionel Bogdan și membrii CA au girat un președinte cu probleme?

0 minutes, 58 seconds Read

Au trecut doar 3 luni de la numirea în funcția de director al Aeroportului Internațional Maramureș, dar Ionuț Caraba este obligat să renunțe la funcție din cauza unor probleme care se pare au fost cunoscute de conducerea CJ Maramureș și de membrii CA.

Tăinuirea problemelor acestuia pot avea consecințe majore asupra tuturor proiectelor derulate de Aeroportul Internațional Maramureș, conform informațiilor celor de la 2mnews.ro.

Din păcate se pare că nu învățăm nimic din greșelile anterioare, iar la conducerea aeroportului s-a numit POLITIC o nouă persoană. Sperăm că de data asta nu vom descoperi peste câteva luni că se află în incompatibilitate cu funcția ocupată.

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, și membrii CA ai Aeroportului Internațional Maramureș ar trebui să răspundă pentru faptul că au periclitat viitorului aeroportului din Tăuții Măgherăuș.

Nu am vrea să îi uităm pe membrii CA numiți politic: Mihai Dan Ghima (PNL), Viorel Buta (PSD), Ovidiu Ofrim (USR), Adrian Cornel Pop (PMP), Daniel Mihai Vlaica(PNL), care-și oferă obedient serviciile și votul contra unei indemnizații lunare de 2.000 lei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *