Era și cazul, microbuze școlare predate la trei primării din Maramureș

0 minutes, 57 seconds Read

Primele trei microbuze pentru transportul elevilor, achiziționate de Ministerul Dezvoltării, au fost predate primăriilor din Tăuții Măgherăuș, Șomcuta Mare și Seini, anunță Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

”Primele trei microbuze pentru transportul elevilor, achiziționate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost astăzi predate primarilor din Tăuții Măgherăuș, Șomcuta Mare și Seini, de Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

Mâine semnăm contractul de finanțare a proiectului prin care vom achiziționa prin fonduri europene încă 31 de microbuze electrice, care vor fi predate administrațiilor publice locale și vor fi folosite pentru transportul elevilor.

De asemenea, la finalul acestei săptămâni depunem încă o cerere de finanțare prin AFM, pentru achiziționarea a încă 20 de microbuze, astfel încât să asigurăm transportul școlar pentru copiii din cât mai multe unități administrativ-teritoriale din Maramureș.

Mulțumesc domnului Ministru al Dezvoltării, Adrian Veștea, pentru achiziționarea primelor 3 microbuze care vor facilita accesul elevilor din cele trei UAT-uri la educație”, a spus Ionel Bogdan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *