În Baia Mare, a treia ediția a Baia Mare Half Marathon

1 minute, 42 seconds Read

 ACS Maramureș Runners și Rotary Club Baia Mare organizează pe 17 septembrie 2023 cea de-a treia ediția a Baia Mare Half Marathon, un eveniment în care putem alerga cu mic cu mare pentru un Maramureș cu aer mai curat. Astfel, pentru fiecare kilometru alergat de participanți, Clubul Rotary Baia Mare va planta câte un copac.

Maramureș Half Marathon începe să devină un eveniment așteptat de toți iubitorii de mișcare din județ și nu numai având în vedere că se înscriu și sportivi sau concurenți din alte zone ale țării. Evenimentul se adresează tuturor, indiferent de vârstă și fiecare cu mic cu mare chiar dacă nu aleargă poate să-și susțină preferații și să se bucure de surprizele care sunt pregătite. Prin acest eveniment ACS Maramureș Runners și Rotary Club Baia Mare, împreună cu partenerii evenimentului, doresc să promoveze Maramureșul și municipiul reședință de județ Baia Mare, istoria, tradiţiile locurilor şi cultura noastră diversă.

După succesul pe care l-au avut primele două ediții, ne-am gândit să dezvoltăm și să perfecționăm conceptul, astfel ne dorim să aducem și în acest an sportivi din toate categoriile de vârsta și din toate regiunile țării, să încurajăm tineretul să facă mișcare și activități de voluntariat. Aceasta a treia ediție dorește să continue responsabilizarea socială în ceea ce privește pădurile și necesitatea plantării de noi copaci mai ales într-o zonă cu mari defrișări cum este Maramureșul, astfel încât pentru fiecare kilometru alergat de voi, noi vom planta câte un copac,” subliniază Mihaela Vlad coordonatorul evenimentului.

Startul se va da pe data de 17 septembrie din Centrul istoric al municipiului Baia Mare de la ora 9.00. Participanții vor primi kituri de concurs, distribuirea acestora va începe înainte de eveniment cu două zile. Kitul de concurs conține: număr de concurs, cip de cronometrare, tricou, medalie de finisher, produse oferite de parteneri și sponsori, asistență medicală.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *