Explozie de tensiuni în Parlament: acuzații de violență sexuală și confruntare feroce între George Simion și Diana Șoșoacă

0 minutes, 58 seconds Read

Într-un episod șocant pentru scena politică românească, Parlamentul a fost martorul unei confruntări extrem de violente între George Simion, liderul AUR, și Diana Șoșoacă, miercuri dimineață, în timpul dezbaterilor privind moțiunea de cenzură împotriva premierului Ciolacu. Situația s-a transformat rapid într-un scandal fără precedent.

George Simion, aflat la Senat pentru a strânge semnături în favoarea moțiunii de cenzură, a fost surprins de un atac verbal și acuzații grave din partea fostei sale colege, Diana Șoșoacă. Aceasta l-a acuzat în mod direct că își apără cu înverșunare colegii din AUR suspectați de violul unei tinere de 17 ani la școala de vară a partidului.

În replică, George Simion a respins vehement acuzațiile și a susținut că scandalul sexual în care este implicat partidul său este doar o diversiune menită să distrugă imaginea AUR și să slăbească mișcarea politică pe care o reprezintă.

Această confruntare extraordinar de tensionată a adus o nouă dimensiune scandalului politic din România și a lăsat întreaga națiune cu privirea lipită de dezvoltările ulterioare ale acestui eveniment.

Sursa foto: Digi24.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *