România amendată cu 52.000€ și meci cu ușile închise în duelul cu Andorra

1 minute, 8 seconds Read

Într-un anunț șocant, Federația Română de Fotbal (FRF) a dezvăluit că România va fi amendată cu o sumă impresionantă de 52.000 de euro în urma incidentelor recente, iar meciul programat împotriva echipei Andorra, pe data de 15 octombrie, va fi disputat fără prezența suporterilor în tribune.

Această decizie drastică vine ca urmare a comportamentului inadecvat al unor fani în timpul unor partide recente. Amendarea FRF cu această sumă semnificativă reprezintă o măsură strictă luată de autoritățile fotbalistice pentru a sancționa incidentele și a preveni repetarea acestora în viitor.

Cu toate acestea, există și o veste pozitivă pentru fanii tineri ai fotbalului românesc. Într-un gest menit să încurajeze pasiunea pentru fotbal la vârste fragede, FRF a decis că accesul pe stadion va fi gratuit pentru toți copiii sub 14 ani, cu condiția să fie însoțiți de un adult pentru fiecare zece copii. Acest lucru înseamnă că „Tricolorii” vor avea, în cele din urmă, sprijinul fervent al tinerilor fani chiar și într-un meci disputat în condiții restrânse.

Cu toate că suporterii adulți vor fi privați de ocazia de a asista direct la meci, acest gest de deschidere către tinerii pasionați de fotbal arată că FRF încearcă să creeze un mediu favorabil dezvoltării și promovării sportului în rândul noii generații.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *