AUR Deschide „Școala de Politicieni” – 300 de Lei și Un Bacalaureat te Despart de „Demnitate Publică”

1 minute, 27 seconds Read

Într-un moment de inspirație, partidul AUR a decis să lanseze propria sa „Școală de Politicieni,” unde viitorii lideri politici se pot pregăti pentru demnitățile publice cu doar 300 de lei și o diplomă de Bacalaureat. Evident, pentru că politicul e ca o petrecere, toți sunt invitați!

Nu este nevoie de studii de elită sau de cunoștințe politice solide. Tot ce trebuie să faci este să scoți la iveală diploma de Bacalaureat și o copie după buletin, și ești pe drumul cel bun spre „Demnitate Publică.” Puteți numi aceasta „formare accelerată,” unde poți învăța cum să administrezi o țară în timpul pauzei de prânz.

Și dacă te întrebi cine sunt profesorii, nu-ți face griji! AUR a adus lectori de marcă, precum Dan Puric, Sorin Constantinescu și Marian Munteanu. Pentru că cine altcineva ar putea să te învețe tainele politicii mai bine decât un actor, un consultant și un om de televiziune?

Acestă veste a stârnit controverse amplificate de recentele acuzații de viol care au apărut în legătură cu Școala de Vară AUR, unde unii participanți au fost implicați într-un scandal sexual ce a atras atenția mass-media și a generat indignare publică. În aceste condiții, inițiativa AUR de a pregăti viitorii politicieni a fost întâmpinată cu o privire critică din partea opiniei publice și a altor partide politice.

Așa că, dacă vreți să vă schimbați cariera și să faceți un pas în lumea politicii, tot ce trebuie să faceți este să vă adunați diploma de Bacalaureat și o mică sumă de bani. „Demnitatea Publică” vă așteaptă!

Sursa foto: G4Media.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *