Chef-ul Nicolai Tand din Maramureș va fi noul jurat la Chefi la Cuțite

1 minute, 8 seconds Read

Cu filmările pentru sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite în desfășurare, fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare să afle cine va ocupa locurile lăsate vacante de către foștii jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Știrile din culise arată că producția emisiunii a făcut o alegere neașteptată pentru a completa echipa de jurizare.

Nicolai Tand, bucătarul de origine maramureșeană și membru al echipei Super Neatza, va aduce o notă autentică și pasiune pentru gastronomie în acest nou sezon al competiției culinare de top. Cu experiența sa vastă în bucătărie și gustul rafinat, Nicolai Tand este pregătit să își asume rolul de jurat și să judece cuțitele ascuțite și talentele culinare ale concurenților.

Această schimbare dinamizantă a echipei de jurizare a creat deja un val de anticipație și entuziasm în rândul fanilor, care așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va desfășura sezonul 13 și ce noi provocări culinare le va aduce Nicolai Tand concurenților.

Cu Nicolai Tand alături de alți posibili jurați precum Radu Darie și Roxana Blenche, sezonul viitor al emisiunii Chefi la Cuțite promite să fie plin de surprize și momente memorabile pentru pasionații de gastronomie și divertisment culinar.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *