Campanie, Părinții eroi donează sânge – ediția a III-a

1 minute, 4 seconds Read

Maramureș Bike lansează a III-a ediție a campaniei de donare de sânge ”Părinții mei sunt eroi, donează sânge și salvează vieți!”

Rezultatele foarte bune ale primelor două ediții ne-au convins să continuăm proiectul. Primele două ediții au determinat 486 de adulți să doneze sânge și să ajute persoanele care au atât de mare nevoie de sânge. Prima ediție s-a desfășurat la Școala Nicolae Iorga (nr.11) din Baia Mare și a strâns 259 donatori iar cea de a II-a ediție desfășurată la Școala Dimitrie Cantemir (nr.3) din Baia Mare a convins 227 donatori să se alăture campaniei Maramureș Bike.

Proiectul se adresează elevilor şi familiilor lor, profesorilor și personalului auxiliar din toate şcolile şi liceele băimărene. Cei care se implică pot câştiga prin tombolă una din cele 20 de biciclete oferite în cadrul campaniei! Elevii care își conving părinții sau cunoștințele / rudeniile adulte să doneze sânge, au câte un bilet de tombolă pentru fiecare donator pe care l-au convins. Cu cât un elev convinge mai mulți adulți să doneze sânge, cu atât obține mai multe bilete la tombolă și are mai multe șanse de câștig.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *