Baia Mare, la Centrul Universitar Nord începe azi XGEN

1 minute, 5 seconds Read

”XGEN este un concept dedicat generației viitoare (neXt GENeration) în jurul căruia lucrează un grup entuziast de cadre didactice, studenți, reprezentanți ai mediului economic și ai autorităților locale care doresc să ofere șanse pentru o viață mai bună generației următoare.” Așa este prezentată conferința XGEN pe site-ul dedicat.

Conferința începe azi, de la ora 11.00, în Baia Mare, în format hibrid. Hackathon-ul, dedicat în acest an inteligenței artificiale, va avea loc joi, 23 noiembrie, de la 10.00, în Aula Magna a Centrului Universitar Nord Baia Mare. Tot acolo unde în 24 noiembrie, de la ora 15.00, se vor derula premierea și secțiunea Talks.

”Am învățat că împărtășirea cunoștințelor între studenți îi ajută pe aceștia să asimileze informația mai bine, îi ajută să își susțină ideile și să relaționeze mai bine. Realizarea prezentărilor în fața publicului, în cadrul conferințelor și seminariilor, îi determină pe studenți să fie mai stăpâni pe ei și mai determinați să își îmbunătățească abilitățile”, menționează sursa citată.

Conferința XGEN, ajunsă la a șasea ediție, este un proiect al Fundației Universitas, organizat cu sprijinul Universității Tehnice din Cluj-Napoca și al Centrului Universitar Nord Baia Mare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *