Savurosul tropic al măslinilor: o ecluză culinară în nuanțe de roșu și verde

Ingrediente:

  • un morcov;
  • 3-4 fire de praz;
  • 2 linguri de ulei;
  • câteva căni de apă;
  • o mână mică de orez;
  • 2-3 linguri de sos de roșii;
  • măsline;
  • sare și piper;
  • pătrunjel proaspăt.

Mod de pregătire:

  1. Punem morcovul și prazul la rumenit în uleiul încins.
  2. Adăugăm 2 căni de apă, acoperim cu capac și lăsăm la fiert pentru jumătate de oră.
  3. Adăugăm orezul, sucul de roșii, completăm cu apă dacă mai este necesar și mai lăsăm încă jumătate de oră pe foc sau până când orezul este complet fiert.
  4. Înainte de a opri focul, adăugăm și măslinele, condimentăm, și gata, masa noastră este pregătită!

Poftă bună!

a
Share Post
0 comentarii

LASA UN COMENTARIU