Înot, Flykick Team Baia Mare – locul 18 la Campionatul Național în bazin scurt

1 minute, 24 seconds Read

Cinci sportivi au concurat pentru Flykick Team Baia Mare la Campionatul Național de înot în bazin scurt (25m) pentru cadeți (13-14 ani). Este vorba despre Vlad Constantinescu (14 ani), David Criste (13 ani), Matei Sabadâș (13 ani), Darius Tecar (13 ani) și Andrei Gherghel (13 ani). Aceștia au fost însoțiți de antrenorii Adrian Gherghel, Ștefan Ioan Gherghel, Daniel Taloș. Precum și de colegii de antrenament Denisa David, Aron Griga și Alesia Andreicuț.

În prima zi de concurs, cel mai bine s-au plasat în clasamente Andrei Gherghel, care a terminat pe locul 4 cursa de 400m liber, și ștafeta 4x50m liber băieți (13 ani) – formată din Andrei Gherghel, Matei Sabadîș, Darius Tecar, David Criste -, care a ocupat locul 5. Cel mai bun loc a fost obținut în a doua zi de concurs de Andrei Gherghel. Locul 4 la proba de 800m liber.

În ultima zi de competiție, pe locul 7 s-a situat Andrei Gherghel la 100m liber. În timp ce ștafeta de 4x50m mixt – formată din Andrei Gherghel, Cristian David Criste, Darius Tecar și Matei Sabadîș – s-a clasat pe locul 6. Reprezentanții Flykick Team Baia Mare menționează că timpii reușiți de toți cei cinci sportivi la Miercurea Ciuc reprezintă ”îmbunătățiri considerabile ale performanțelor anterioare”.

62 de cluburi au înscris sportivi în această competiție. Dintre acestea, 43 au avut sportivi clasați în primii 8, punctând astfel în clasamentul cluburilor. Flykick Team Baia Mare a adunat 26 de puncte. Clasându-se pe locul 18 la finalul celor trei zile (cinci reuniuni) de concurs. CSM Baia Mare a acumulat 8 puncte și a ocupat locul 30. În timp ce LPS Baia Mare, cu un punct, s-a situat pe poziția 43.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *