Maramureș, Fost deputat de Maramureș angajat la primărie

1 minute, 47 seconds Read

Primăria Slatina adaugă o altă „realizare” în cadrul programului său local de recrutare – de această dată nu este vorba despre vreun membru al familiei sau vreun tânăr implicat în campaniile electorale recente, așa cum era obișnuit, ci despre un fost deputat PSD.

Fostul deputat Gheorghe Zoicaș a devenit noul ocupant al unui post de inspector la Serviciul Lucrări Publice din Primăria Slatina, fiind singurul candidat înscris în concursul care a avut loc pe 24 noiembrie. Gheorghe Zoicaș a fost deputat PSD în perioada 2008 – 2012 în Maramureș. Conform informațiilor din presa locală din Maramureș, noul angajat al primăriei conduse de social-democratul Emil Moț a avut un traseu politic care a trecut prin mai multe partide, iar pentru o scurtă perioadă a lucrat la S.C. Drumuri – Poduri Maramureș S.A, societate la care Consiliul Județean Maramureș este acționar majoritar.

„Percursul politic al lui Gheorghe Zoicaș poate fi descris ca fiind caracterizat de traseism. Originar din Dumbrăvița, cu proprietăți în Baia Mare și Cicârlău, a fost membru al Partidului Republican, membru PNL, PSD – partid din care a fost exclus, PDL și din nou PSD, PNL. Când toate ușile partidelor politice i s-au închis, Zoicaș și-a înființat propriul partid: „Partidul Maramureșenilor”. El este singurul membru, dar și-a prezentat realizarea ca fiind un partid regional. A fost parlamentar, consilier județean, om de afaceri, iar banul public a fost mereu o atracție. Fără a discuta interesele sale, în luna mai a acestui an, Zoicaș a devenit director comercial la „SC Drumuri și Poduri” Maramureș. (…) S-a remarcat și în domeniul afacerilor. După ce a greșit execuția la pasajul pietonal peste râul Săsar (podul de la Kaufland), transformând calea de acces în patinoar în timpul iernii și pistă pentru cățărare în alt anotimp, nu prea a mai „prins” lucrări prin Maramureș”, scriau jurnaliștii în august pe maramuresmedia.ro.

Cel mai probabil, postul din Primăria Slatina pentru care a candidat singur fostul deputat din Maramureș în anul 2021 este doar un „punct de plecare”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *