Alexandru Andrieș vine în Baia Mare cu un concert memorabil

1 minute, 6 seconds Read

Sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 19:00, Sala ATP Tech Center de pe B-dul Regele Mihai I, nr.67, se va umple de muzică și emoție în cadrul primului concert susținut de Alexandru Andrieș în Baia Mare după Revoluția din 1989.

Alexandru Andrieș, unul dintre cei mai îndrăgiți muzicieni din România, va aduce publicului său un spectacol unic, împreună cu colaboratorii săi de excepție: Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera, Sorin Romanescu, Vlady Săteanu, sub îndrumarea sunetului asigurat de Victor Panfilov. Cu peste 50 de ani de carieră, Andrieș a lansat peste 80 de albume și a susținut peste 3000 de concerte.Evenimentul, susținut chiar în preajma sărbătorii Dragobetelui, este organizat de Asociația One Sound, având ca sponsor oficial Sepultura Impex.

Biletele pot fi achiziționate online pe iabilet.ro, iar accesul în sală începe la ora 18:30.Un aspect demn de menționat este că accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, aceștia fiind însă necesar să fie însoțiți de cel puțin un părinte cu bilet valabil. Pentru copiii peste 7 ani, accesul se face exclusiv pe baza unui bilet valabil.

Baia Mare se pregătește să primească un moment de excepție în universul muzical, iar melomanii sunt așteptați să facă parte din acest eveniment deosebit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *