Probleme?, PNL și PSD se ceartă pe tema protestelor

1 minute, 0 seconds Read

Mihai Tudose, europarlamentar și coordonator al campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare, a replicat pe platforma Facebook liberalului Rareș Bogdan în contextul disputei legate de reacția PNL față de protestele agricultorilor.

Tudose a menționat că europarlamentarii PNL au votat în favoarea unei propuneri de reducere drastică și obligatorie a utilizării pesticidelor, o măsură ce ar fi pus în pericol agricultura și securitatea alimentară în România și în țările estice. Această propunere a fost respinsă în Parlamentul European, iar Tudose afirmă că votul PSD a contribuit la acest rezultat.

În replică la afirmațiile lui Rareș Bogdan, care susținea că europarlamentarii liberali au luptat pentru agricultorii protestatari din România, Tudose a menționat ironic că el, fiind „de la bufet”, a votat în favoarea României și a agricultorilor români, spre deosebire de europarlamentarii liberali.

Mesajul său către Rareș Bogdan a fost unul ironic, acuzându-l că era „la bufet” în timp ce liberalii apărau drepturile agricultorilor. Tudose a încheiat postarea subliniind că întrebarea inițială rămâne: „Unde ați fost două săptămâni? Că nu v-a văzut nimeni.” Mesajul a fost intitulat „Oja galbenă peste unghiile negre”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *