Poza anului. Cine este românul premiat?

0 minutes, 55 seconds Read

O fotografie captivantă, realizată de artistul român Daniel Dencescu, a fost distinsă cu mențiune la competiția People’s Choice Award. Dencescu a dedicat ore în șir observării graurilor în jurul orașului și suburbiilor Romei, obținând o fotografie spectaculoasă, conform informațiilor furnizate de BBC.

Daniel Dencescu este un artist român născut la Craiova în 19 iulie 1985, dar care acum locuiește în Frankfurt, Germania. În lucrările sale, încearcă să surprindă liniștea și poezia cotidianului, concentrându-se pe scenele obișnuite și adesea ignorate. Fotografia sa se bazează pe o abordare minimalistă, cu compoziții simplificate și utilizarea spațiului negativ. Lucrările sale au fost publicate în reviste de fotografie de renume, iar unele au câștigat premii internaționale importante

În altă ordine de idei, o imagine uimitoare surprinzând un tânăr urs polar adormit pe un aisberg, realizată de fotograful amator britanic Nima Sarikhani, a fost desemnată câștigătoare a premiului People’s Choice Photographer of the Year în cadrul competiției Wildlife Photographer of the Year.

Sursa foto: BBC

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *