Șocant! Crimă și sinucidere pe strada Uranus din Baia Mare

1 minute, 14 seconds Read

O tragedie cutremurătoare a avut loc în Baia Mare, pe Aleea Uranus din municipiu. Ceea ce inițial părea a fi un incendiu soldat cu decesul a doi oameni, s-a dovedit ulterior a fi o întâmplare cu totul diferită. Se pare că un bărbat i-a dat foc fostei sale soții și apoi s-a sinucis.

La această oră, poliția criminalistică se află la fața locului și desfășoară investigații. Vecinii povestesc că individul era cunoscut pentru comportamentul său violent și gelos. Cei doi erau în proces de divorț și bărbatul nu mai locuia în apartament. În momentul tragediei, copiii nu se aflau acasă.

IPJ Maramureș confirmă faptul că la locul incidentului au fost găsite două persoane decedate: una spânzurată și una carbonizată.

Ultimele informații aduc cu sine detalii tulburătoare. Vecinii susțin că cei doi urmau să finalizeze divorțul chiar la începutul săptămânii viitoare. Din păcate, bărbatul nu a suportat perspectiva de a fi despărțit de femeia pe care o iubea. Cei doi lucraseră ca șoferi de TIR, își construiseră un viitor și acum doi adolescenți rămân într-o situație dificilă, încercând să înțeleagă tragedia. Locatarii blocului de pe Aleea Uranus sunt șocați și afirmă că nu erau deloc surprinși de gestul bărbatului, cunoscut fiind pentru caracterul său irascibil, gelozia și agresivitatea manifestată în trecut.

Foto observatonews.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *