Dorian Popa, Vrei să-l întâlnești? Află când vine în Baia Mare.

1 minute, 9 seconds Read

Baia Mare, 24 februarie – O experiență de neuitat își așteaptă fanii în centrul comercial Baia Mare Value Centre, începând cu ora 15.

Celebra destinație de shopping găzduiește o întâlnire specială cu artistul și influencerul Dorian Popa.Evenimentul este deschis tuturor admiratorilor săi, indiferent de locație, oferindu-le o șansă unică de a se întâlni cu Dorian în persoană. Zona de foodcourt a centrului comercial va fi locul de desfășurare al acestei întâlniri deosebite.

Participanții vor avea ocazia să schimbe câteva cuvinte cu artistul și să-și imortalizeze momentul alături de el printr-o sesiune foto memorabilă. Atmosfera prietenoasă și relaxată va încuraja interacțiunea dintre fanii entuziaști și Dorian Popa.Pe lângă întâlnirea cu artistul, reprezentanții mall-ului pregătesc și o surpriză culinară pentru participanți.

În timp ce se bucură de atmosfera plină de energie, fanii vor putea savura delicioasele pizza-uri de la Pizza Rimini, iar pentru a completa experiența culinară, fiecare pizza comandată va fi însoțită de o băutură răcoritoare oferită din partea casei.

Evenimentul promite să fie o zi memorabilă pentru fanii lui Dorian Popa, combinând întâlnirea cu artistul preferat cu momente delicioase de gastronomie. Baia Mare Value Centre își așteaptă cu nerăbdare vizitatorii pentru a trăi împreună această experiență de neuitat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *