Cauți un loc de muncă? Sute de locuri de muncă la AJOFM

1
1 minute, 11 seconds Read

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Maramureș a anunțat disponibilitatea a nu mai puțin de 380 de locuri de muncă pentru cei interesați. Din acestea, doar 12 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, unde se caută profesioniști în diverse domenii precum consilier juridic, contabil, economist, inginer, designer industrial sau manager de zonă.

În contrast, cele mai multe locuri de muncă sunt destinate celor cu studii primare sau fără studii, reprezentând un total de 106 poziții disponibile. Aici sunt căutate persoane pentru ocuparea posturilor de sudor, manipulant de mărfuri, femeie de serviciu, cameristă, ambalator, ajutor bucătar, și altele.

De asemenea, 85 de locuri de muncă sunt destinate celor cu studii absolvite în cadrul unei școli profesionale, pentru posturi precum tâmplar, șofer, strungar, vopsitor, tinichigiu, și altele.

Pentru cei care au absolvit școli postliceale, sunt disponibile nouă posturi, inclusiv pentru infirmieră, kinetoterapeut, asistent generalist sau asistent farmacist.

De asemenea, sunt disponibile 22 de posturi pentru absolvenții de liceu teoretic și 39 pentru cei care au absolvit un liceu de specialitate, unde se caută operatori de introducere, validare și prelucrare a datelor, lucrători comerciali, conducători auto, agenți de reclamă publicitară, programatori, lucrători gestionari, confecționeri de articole textile, și altele.

În final, alte 83 de posturi sunt destinate celor care au absolvit școala gimnazială sau generală, iar 24 pentru cei cu școala generală incompletă.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *