Reabilitarea Unității de Primire Urgențe de la Spitalul Județean va fi gata în luna aprilie

1 minute, 1 second Read

Se desfășoară eforturi intensive pentru modernizarea Unității de Primiri Urgențe – UPU a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Până în prezent, mai multe sectoare au fost finalizate, iar restul trebuie să fie completate până în luna aprilie.

”Suntem profund implicați în procesul de reabilitare și modernizare a Unității de Primiri Urgențe – UPU a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, care deservește un flux constant de peste 300 de pacienți în 24 de ore. Ne dorim ca această unitate să funcționeze la cele mai înalte standarde!

Împreună cu George Alexandru Oros, managerul unității, am efectuat o vizită pentru a evalua stadiul lucrărilor. Obiectivul principal este să mărim capacitatea acestei secții și să reducem timpul de așteptare.

Sala de intervenții minore, vestiarele, grupurile sanitare, stomatologia și ginecologia au fost deja finalizate. În aprilie, ne așteptăm să finalizăm și celelalte lucrări. Proiectul are o valoare de 3,8 milioane de lei, iar finanțarea a fost asigurată din bugetul Județului Maramureș. Facem investiții semnificative în sănătatea locuitorilor din Maramureș!”, a subliniat președintele CJ Maramureș.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *