Cinci jucător de la CS Minaur și-au prelungit contractele

1 minute, 18 seconds Read

Clubul sportiv Minaur a anunțat că a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor a cinci jucători ale căror contracte expirau la sfârșitul sezonului actual. Acești cinci jucători includ patru străini și un român:

Anderson Mollino da Silva – inter dreapta din Brazilia, care va împlini 34 de ani pe 20 mai. Acesta este la Minaur de trei sezoane și, până în prezent, a participat la 92 de meciuri oficiale în toate competițiile, marcând 265 de goluri.

Milan Kotrc – extremă stânga din Cehia, născut pe 23 mai 1988, care a fost un element de bază la Minaur în ultimele patru sezoane. Kotrc a evoluat în 120 de meciuri și a reușit să marcheze 455 de goluri pentru Minaur în toate competițiile.

Tomas Cip – extremă dreapta din Cehia, născut pe 5 octombrie 1989, care a sosit la Minaur în același timp cu Milan și a jucat, de asemenea, timp de patru sezoane pentru club. Acesta a participat la 108 meciuri și a marcat 237 de goluri pentru Minaur.

Artem Kozakevych – extremă dreapta din Ucraina, născut pe 2 octombrie 1992. Artem se află în al doilea sezon la Minaur și a jucat în 41 de meciuri, reușind să înscrie 126 de goluri.

Viorel Fotache – apărător, pivot, inter stânga din România, născut pe 15 mai 1989. Fotache revine la Minaur pentru a doua oară, după câțiva ani petrecuți în echipa care a concurat și în Liga Campionilor. În ultimele două sezoane, acesta a jucat în 57 de meciuri pentru Minaur, marcând 50 de goluri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *