CS Minaur și CSM Sighetu Marmației revin pe teren în Liga a 3-a

1 minute, 6 seconds Read

Liga 3 de fotbal își reia activitatea în acest weekend, când vor avea loc meciurile etapei a 16-a.

În Seria 10, echipa CS Minaur, aflată pe ultimul loc cu doar 10 puncte, își începe lupta pentru evitarea retrogradării și speră să reușească acest obiectiv. Pentru aceasta, echipa din Baia Mare și-a adus 12 jucători noi în această iarnă, unii dintre ei având experiență în Liga 1.

Cu toate acestea, misiunea nu va fi ușoară, având în vedere că distanța până la primul loc care asigură salvarea de la retrogradare este de 5 puncte. Principalul moment de luptă va fi în play-out, dar echipa trebuie să acumuleze cât mai multe puncte și în cele trei etape rămase din sezonul regulat.

CS Minaur începe anul cu un meci dificil pe teren propriu, urmând să întâlnească liderul clasamentului, SCM Zalău, vineri, 8 martie, de la ora 15.

De asemenea, cealaltă echipă din Maramureș în Seria 10, CSM Sighetu Marmației, va juca acasă în runda a 16-a, întâlnindu-se cu ocupanta locului 3, Lotul Băile Felix, sâmbătă, 9 martie, de la ora 15.

Aflată pe locul 5, echipa din Sighetu Marmației luptă pentru a ajunge în play-off, fiind la egalitate de puncte cu Crișul Sântandrei, ocupanta locului 4, ultimul care asigură prezența în această fază a competiției.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *