Caravana meseriilor prin școlile din județul Maramureș

1 minute, 1 second Read

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Maramureș a început pe 11 martie, în coincidență cu Ziua Națională a Meseriilor, campania de promovare a învățământului profesional și tehnic, precum și a meseriilor, prin proiectul intitulat „CARAVANA MESERIILOR”.

Această inițiativă se află la cea de-a patra ediție și se desfășoară în perioada 4 martie – 17 mai, prin organizarea unor evenimente sub titulatura generică „SĂPTĂMÂNA MESERIILOR”, coordonate de unitățile de învățământ care oferă formare tehnologică.

Inspectorul școlar pentru învățământul profesional și tehnic, domnul profesor Bonaț Ioan, s-a alăturat astăzi cadrelor didactice și elevilor Liceului Tehnologic Forestier Sighetu Marmației și Liceului Tehnologic „Marmația” Sighetu Marmației. Aceștia au primit elevi din clasa a VIII-a de la următoarele școli: Școala Gimnazială Nr. 2 Sighetu Marmației, Școala Gimnazială Crăciunești, Școala Gimnazială „Dr. Ioan Mihalyi de Apșa” Sighetu Marmației, Școala Gimnazială „Dr. Gheorghe Tite” Săpânța, Școala Gimnazială Sarasău și Școala Gimnazială Remeți.

Activitățile organizate au inclus ateliere practice, demonstrații, vizite în atelierele de practică și sesiuni de consiliere oferite de elevii acestor licee pentru colegii lor aflați în procesul de alegere a profesiei.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *