USR Baia Mare și-a desemnat candidatul la primărie și lista de consilieri locali

2 minutes, 0 seconds Read

Într-o conferință de presă de astăzi, USR Baia Mare și-a oficializat candidatura lui Brian Cristian la Primăria Baia Mare. Brian Cristian, deputat USR, a fost desemnat ieri de Adunarea Generală a USR Baia Mare pentru această poziție.

„Sunt ferm convins că alegerea colegilor mei este una inspirată și a fost luată având în vedere binele comunității și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din Baia Mare. Anul 2024 ar trebui să marcheze sfârșitul unei administrații ineficiente care, în loc să promoveze progresul, a dus orașul înapoi.

Este momentul ca administrația locală să devină un factor pozitiv pentru cetățeni, deoarece Baia Mare are nevoie de o conducere locală eficientă, responsabilă și care să promoveze o guvernare participativă. Îmi doresc să vedem o colaborare strânsă între toate sectoarele care contribuie la îmbunătățirea vieții orașului. Mă refer aici la o cooperare activă între sectorul public, sectorul privat, organizațiile neguvernamentale și specialiștii din diverse domenii, toți având scopul de a elabora un plan pentru un Baia Mare mai bun.

Prosperitatea și bunăstarea unei comunități depind și de contribuția din exterior, iar administrația locală trebuie să creeze mediul propice pentru aceasta. Îmi doresc ca Baia Mare să devină un pol de atracție pentru investitori în viitor, deoarece în ultimii ani am observat că orașul a fost ignorat de aceștia din cauza unor practici inadecvate și a lipsei de viziune și de capacitate administrativă a liderilor locali.

Vreau ca Baia Mare să devină un oraș verde, în care sănătatea locuitorilor să fie o prioritate, indiferent dacă este vorba de calitatea aerului, de gestionarea deșeurilor sau de impactul minelor și iazurilor de decantare din jurul orașului. Toți cei implicați ar trebui să colaboreze pentru a găsi soluții la aceste probleme”, a declarat Brian Cristian, candidatul USR la Primăria Baia Mare.

În perioada următoare, USR Baia Mare va iniția negocieri cu noii parteneri politici – Alianța Dreaptă Unită, Forța Dreptei și PMP – pentru alcătuirea unei liste comune de candidați la funcția de consilier local în Baia Mare.

Printre persoanele incluse pe lista propusă de USR pentru negocieri se numără Radu Trufan, Sorin Ilieș, Robert Cotos, Horia Buhan și Măndița Baias.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *