Maramureșenii sufocă râurile din județ cu gunoaie!

1 minute, 8 seconds Read

Reprezentanții Apelor Române Someș-Tisa trag un nou semnal de alarmă cu privire la poluarea râurilor cauzată de aruncarea necontrolată a deșeurilor de către anumiți cetățeni lipsiți de simț civic.

„Efectul nepăsării oamenilor poate fi cu adevărat descurajant, mai ales când acesta se manifestă în dauna mediului înconjurător. Atunci când nu ne implicăm activ în protejarea naturii și a ecosistemelor, de fapt, ne punem în pericol propria existență. Echipele de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Maramureș și de la Primăria Tăuții Măgherăuș au intervenit pentru a curăța râurile Lăpuș și Someș de deșeuri aruncate necontrolat în zona localității.

Au fost strânși sute de saci plini cu PET-uri, cauciucuri, haine și încălțăminte, materiale de construcții, și altele. Acestea contribuiau la o imagine dezolantă a malurilor. Astăzi, avem râuri mai curate! Dar până când va dura această curățenie? Fără implicarea și voința cetățenilor, cursurile de apă vor fi mereu sufocate de deșeuri. Ne dorim să încurajăm și pe ceilalți membri ai comunității să acționeze în mod responsabil față de natură, căci aceasta este casa noastră”, au subliniat reprezentanții Apelor Române Someș-Tisa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *