O Românie Modernă! Maramureșul decide.

1 minute, 31 seconds Read

La finalul săptămânii trecute, în cadrul unei Conferințe Județene organizată în municipiul Baia Mare, delegații filialelor locale din cadrul USR Maramureș și-au desemnat candidații la alegerile locale din 9 iunie 2024 pentru funcțiile de consilieri județeni și pentru cea de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

La nivel național partidul condus de Cătălin Drulă candidează sub sloganul ”Alege o Românie Modernă!”, mesaj pe care candidații USR din Maramureș îl vor propune și maramureșenilor.

”În cadrul Conferinței Județene, delegații USR Maramureș mi-au acordat cu majoritate de voturi onoarea de a-i reprezenta în lupta pentru funcția de candidat la președinția CJ Maramureș. Sunt onorat de votul colegilor mei și îi asigur că intru în luptă pentru a câștiga! În perioada imediat următoare, împreună cu colegii de Alianță, vom stabili candidatul comun din partea Dreptei Unite, singura alternativă democratică la blatul PSD-PNL.” a declarat senatorul USR, Ivan Dan, pe pagina de Facebook.

Ivan Dan a candidat în cadrul alegerilor locale din septembrie 2020 la Primăria Municipiului Baia Mare obținând poziția 3 în urma lui Cătălin Cherecheș și a lui Mircea Cirț. Ulterior, iar în decembrie 2020 a fost ales în fucția de Senator din partea partidului Uniunea Salvați România.

Lista de consilieri județeni propuși de USR îi includ pe:
Vlad Duruș, fost deputat și Prefect de Maramureș;
Vasile Bilan, consilier local în Poienile de sub Munte;
Adrian Dobrican, un tânăr șișeștean crescut în Ieud;
Grigore Nechita, consilier local în Copalnic Mănăștur;
Claudiu Pop, actual consilier local în Municipiul Baia Mare;
Cristian Danciu din comuna Satulung;
Simina Blaga, consilier local în Vima Mică;
Sorin Petrovan, consilier local în Sighetu Marmației, etc.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *