Șoc la aeroport! Angajatul își violează șefa după o petrecere nebună

1
0 minutes, 57 seconds Read

Aeroportul Internațional Maramureș se confruntă cu un nou scandal, de data aceasta de natură sexuală. Un angajat al aeroportului este acuzat că a violat șefa biroului în care lucrează.

Potrivit informațiilor furnizate, incidentul ar fi avut loc în noaptea de 8 spre 9 martie. După o petrecere dedicată Zilei Femeii la care au participat angajații aeroportului, un grup de 8-9 persoane au continuat să se distreze într-un club din Baia Mare. Acolo, se pare că subalternul șefei de birou a violat-o pe aceasta.

Femeia a depus o plângere la Poliție și s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru examinare și obținerea unui certificat medico-legal. Mai mulți angajați au fost deja audiați, unii în calitate de martori, iar unul dintre aceștia ca suspect.

Numele presupusului agresor sexual ar fi asociat și cu un dosar instrumentat de către Direcția Națională Anticorupție, care investighează modul în care acesta a fost angajat la aeroport.

Reprezentanții Poliției au confirmat deschiderea unui dosar penal pentru infracțiunea de viol și efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor.

Sursa Foto DirectMM

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *