CSM Știința Baia Mare a mai transferat un georgian

1 minute, 1 second Read

CSM Știința Baia Mare, vicecampioana României la rugby, a făcut un transfer important prin aducerea mijlocașului la deschidere din Georgia, Luka Dvalishvili, în vârstă de 26 de ani, originar din Tbilisi. Luka a început să practice rugby-ul la vârsta de 14 ani și și-a dedicat întreaga perioadă de juniorat echipei Rugby Club Iveria, care l-a pregătit și l-a lansat în rugby-ul profesionist.

Conform informațiilor furnizate de clubul băimărean, în 2016, Luka Dvalishvili a semnat primul său contract de seniori cu echipa RC Armazi Marneuli, în prima divizie georgiană, unde a evoluat până în 2020. În anul următor, s-a alăturat echipei RC Kazbegi, continuându-și cariera în aceeași competiție până în 2023.

La nivel internațional, Luka a reprezentat Georgia în toate categoriile de juniori, participând la categoria U20 la două ediții ale Cupei Mondiale, desfășurate în Franța și, respectiv, Georgia. În perioada 2021-2023, el a fost, de asemenea, selecționat în echipa națională de rugby în 7 a Georgiei.

CSM Știința Baia Mare mai deține în lot și alți jucători georgieni: Dardzulidze Mate, Bitsadze Beka, Zubashvili Sandro, Dugladze Revazi, Gelashvili Nugzar și Papidze Levan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *