Polițiștii atacați cu sabia în mijlocul unei intervenții – Ce s-a întâmplat în Ocna Șugatag?

1 minute, 11 seconds Read

Într-un incident violent petrecut în Ocna Șugatag, polițiștii chemați să intervină la locul unei agresiuni au fost atacați cu o sabie, fiind nevoiți să tragă focuri de armă.

Conform comunicatului emis de Poliție, la data de 20 martie a.c., la ora 16:53, polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost alertați prin apelul de urgență 112 să intervină la un incident în localitatea Budești, unde o persoană a fost agresată și rănită.

La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat în vârstă de 73 de ani, care prezenta leziuni corporale. În timpul intervenției, aceștia au identificat un alt bărbat în vârstă de 55 de ani, care a devenit agresiv și i-a amenințat cu o sabie.

În încercarea de a-și proteja viața și integritatea fizică, polițiștii au tras focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, în direcția bărbatului, lovindu-l la nivelul picioarelor. Agresorul a fost imobilizat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au anunțat că se efectuează cercetări complexe pentru a stabili toate aspectele și circumstanțele incidentului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației coordonează ancheta sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *