Cristi Balaj a demisionat de la CFR Cluj!

1 minute, 6 seconds Read

CFR Cluj a suferit un șoc major după ce a fost eliminată din Cupa României de echipa Corvinul Hunedoara, din Liga 2, într-un meci jucat pe teren propriu, cu scorul de 4-0.

În urma acestui eșec zdrobitor, antrenorul Adrian Mutu a decis să-și prezinte demisia, luând aceeași decizie și președintele clubului, Cristian Balaj, originar din Baia Mare.

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire profundă pentru mine, lăsându-mi o amprentă puternică. Deja de aseară, am resimțit o stare fizică precară și am avut dificultăți în gestionarea situației. Este un sentiment pe care nu l-am experimentat des. Simt că am nevoie de o pauză, de timp petrecut alături de familia mea. Fiicele mele au nevoie de un tată sănătos. Ca urmare, am decis să-mi înaintez demisia. Sper că domnul Varga va înțelege și va accepta această decizie. De asemenea, consider că nu este corect ca doar antrenorul să fie considerat vinovat; este o chestiune de onoare. Totodată, sper că echipa va trece peste această perioadă dificilă și va reveni mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care să obțină puncte în competițiile europene, așa cum a făcut CFR Cluj în ultimii ani”, a declarat Cristian Balaj.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *