Academia de Șah Maramureș s-a întors cu șase medalii de la Campionatele Naționale

1 minute, 27 seconds Read

Sportivii Academiei de Șah Maramureș au strălucit la Campionatele Naționale pentru copii și juniori de la Eforie Nord, cucerind o serie de medalii în diferite probe. Jumătate dintre aceste medalii au fost aduse acasă de Sara Șunea.

Viktor Szabó a obținut argintul la dezlegări Viktor Szabó, noua achiziție a Academiei de Șah Maramureș și, de asemenea, legitimat la Carpați Sinaia, a reușit să aducă prima medalie pentru clubul tânăr din Baia Mare. După ore nesfârșite petrecute rezolvând diagrame cu pasiune, Viktor a obținut medalia de argint în proba de Dezlegări, la categoria sub 8 ani, acumulând 21 de puncte dintr-un total posibil de 30.

Sara Șunea continuă să strălucească la clasic Pentru al patrulea an consecutiv, Sara a adus acasă o medalie la șahul clasic. De data aceasta, a câștigat bronzul la categoria sub 12 ani, după o serie de remize în primele etape ale competiției. Performanța sa a fost remarcabilă, reușind să își depășească adversarii și să se claseze pe podium.

După ce a obținut deja un argint și un bronz, era inevitabil ca aurul să apară în palmares. Sara Șunea și Alexandru Pașca au adus aurul Academiei de Șah Maramureș în probele de șah rapid, la categoriile sub 12 ani și sub 10 ani, respectiv.

În ultima zi a competiției, Academia de Șah Maramureș a mai obținut două medalii în proba de blitz. Sara Șunea a câștigat argintul la categoria sub 12 ani, iar Rareș Foral a obținut bronzul la categoria sub 8 ani. Rareș a dat dovadă de perseverență și talent, obținând o medalie de bronz de valoare, după o performanță solidă în ultima rundă.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *