DGASPC Maramureș scoate la concurs postul de director

1 minute, 38 seconds Read

Consiliul Județean Maramureș va organiza în data de 30 mai, proba scrisă a unui concurs de promovare pentru ocuparea unei funcții publice de conducere vacante, aceasta fiind un post unic cu un program normal de lucru de 8 ore pe zi sau 40 de ore pe săptămână. Poziția disponibilă este cea de Director General, clasa I, grad II, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș.

Iată condițiile de participare la acest concurs:

  • Absolvirea unei facultăți cu diploma de licență sau echivalent într-unul dintre următoarele domenii: Psihologie, Științe ale Educației, Asistență Socială, Sociologie, Economie, Contabilitate, Finanțe, Management, Sănătate, Drept sau Științe Administrative.
  • Deținerea unei diplome de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea relevantă pentru funcția publică, sau o diplomă echivalentă conform legii.
  • Ocuparea unei funcții publice de clasa I.
  • Absența unei sancțiuni disciplinare active.
  • Cel puțin 7 ani de experiență în domeniul studiilor necesare exercitării funcției publice de conducere.

Procesul de concurs pentru funcțiile publice de conducere va consta în următoarele etape:

  1. Verificarea eligibilității candidaților în perioada 21.05.2024-27.05.2024, în care comisia de concurs va selecta dosarele în funcție de îndeplinirea criteriilor de participare, pe baza documentelor din dosarele de concurs depuse de candidați.
  2. Susținerea probei scrise în data de 30.05.2024, la ora 10:00, la sediul Consiliului Județean Maramureș din Baia Mare, strada Gh. Șincai nr. 46. Această probă va evalua cunoștințele de specialitate necesare pentru funcția publică pentru care se organizează concursul, în conformitate cu bibliografia și tematica de specialitate.
  3. Susținerea probei de interviu într-un termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatului probei scrise, conform prevederilor legale. Interviul va evalua competențele specifice necesare pentru exercitarea funcției publice, care nu au fost deja verificate prin alte probe, precum și motivația candidaților. Alte detalii aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *