Printmasters și-a inaugurat hala și depozitul din Maramureș

1 minute, 22 seconds Read

Furnizorul de servicii de personalizare a produselor, Printmasters, a sărbătorit un deceniu de la deschiderea platformei sale din localitatea Cicârlău.

„Am avut privilegiul să fiu alături de întregul colectiv la celebrarea celor 10 ani de la deschiderea platformei Printmasters în Cicârlău, ocazie marcată prin inaugurarea unei noi hale și a unui nou depozit. Evenimentul a fost onorat de prezența Ambasadorului Țărilor de Jos în România, Willemijn Van Haaften.

Olanda este unul dintre principalii parteneri economici ai României, iar Maramureșul este un județ în plină dezvoltare. De aceea, ne străduim să dezvoltăm cele șapte parcuri industriale, precum și campusul pentru învățământ dual”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș.

„Jacques de Boer, directorul general al Printmasters, este foarte implicat în comunitatea din Baia Mare și din Maramureș. Am invitat compania Printmasters să se alăture Consorțiului pentru Învățământ Dual, realizat împreună cu reprezentanții celorlalte mari firme din județ și liceele cu profil tehnologic.

Lipsa forței de muncă este o problemă care ne afectează pe toți. Doar prin efort comun putem dezvolta învățământul tehnologic în Maramureș, susținând astfel piața forței de muncă și dezvoltarea economică”, a adăugat oficialul CJ.

Compania olandeză Printmasters a început cu 50 de angajați, ajungând acum la 560. Utilizând 15 tehnici de personalizare și 250 de utilaje, servesc 20.000 de clienți zilnic, livrând produse în Europa, Emiratele Arabe Unite și Noua Zeelandă. Anul trecut, compania a înregistrat afaceri de 72 milioane lei, cu un profit net de 1,3 milioane și avea 449 angajați.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *