CS Minaur fete a anunțat al șaselea transfer

1 minute, 8 seconds Read

Echipa de handbal feminin a CS Minaur a ajuns la șase transferuri pentru următoarea ediție a Ligii Florilor. Cea mai recentă jucătoare legitimată de clubul băimărean este daneza Fie Woller (31 ani, extremă stânga), care vine de la Corona Brașov, echipă la care s-a transferat în iarna anului 2023.

„Fie Woller și-a început cariera la Ikast Handbold (fostă FC Midtjylland), evoluând în Liga Campionilor în cinci dintre cele șapte sezoane petrecute alături de echipa daneză. A jucat timp de patru sezoane în Germania, la SG BBM Bietigheim, echipă cu care a evoluat, de asemenea, în Liga Campionilor. În sezonul 2021/2022, Fie s-a transferat în Franța, la Neptunes Nantes, echipă cu care a jucat în grupele European Handball League, una dintre adversarele echipei franceze fiind chiar echipa noastră. Este campioană europeană cu naționala Danemarcei la junioare și tineret, iar la senioare, Fie are peste 60 de jocuri și peste 100 de goluri”, anunță site-ul oficial al clubului băimărean.

Pentru campionatul 2024-2025 al Ligii Florilor, CS Minaur (locul 9 în ultimul sezon) le-a legitimat pe: Yuliya Dumanska (portar, 27 ani, Gloria Bistrița), Jessica Quintino (extremă dreapta, 33 ani, Dunărea Brăila), Andrijana Tatar (pivot, 28 ani, Dacia Mioveni), Emilia Galinska (centru sau inter stânga, 31 ani, Măgura Cisnădie) și Teodora Damian (inter stânga sau centru, 17 ani, ACS Liceul Teoretic „L. Rebreanu” Turda).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *