Baia Mare: profesor de religie arestat pentru hărțuire sexuală

2
1 minute, 11 seconds Read

Profesorul dr. Cosmin Vasile Lăuran, absolvent al Academiei Naționale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, doctor în teologie și profesor de religie și muzică la Colegiul Național ”Emil Racoviță” din Baia Mare, a fost arestat pentru agresiune sexuală asupra unui minor.

Acesta ar fi trimis mesaje cu conținut sexual unei eleve de clasa a X-a de la liceul unde preda. Fata a arătat mesajele mamei sale, care a alertat imediat autoritățile.

„Un bărbat din Baia Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, pe 28 iunie, poliția a fost sesizată de o femeie despre apelurile și mesajele cu conținut sexual repetate trimise unei minore de 16 ani, care i-au provocat acesteia teamă.

În urma investigațiilor, poliția a identificat un bărbat de 47 de ani suspectat de comiterea faptei. Pe 8 iulie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 9 iulie, instanța a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului pentru a documenta întreaga activitate infracțională a suspectului”, au anunțat polițiștii din Satu Mare.

Conducerea Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a anunțat că i-a retras profesorului binecuvântarea de a mai preda religie și muzică.

Similar Posts

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *