Eveniment de excepție: Jazz la Mogoșa

1 minute, 14 seconds Read

În vara lui 2023, pasionații de jazz și cei care vor să își petreacă o seară minunată în aer liber, sunt invitați să participe la evenimentul One Jazz Festival Summer Nights ce va avea loc pe malul Lacului Mogoșa în weekendul următor, 28-29 iulie.

One Jazz Festival Summer Nights, organizat de Asociația One Sound, își propune să aducă magia serilor de vară împreună cu jazz-ul captivant într-un cadru idilic și natural. Evenimentul va reuni muzicieni de renume și va crea o atmosferă vibrantă și prietenoasă care va face publicul să se simtă bine și să se bucure într-un mod deosebit.

În prima seară a festivalului, 28 iulie, publicul va fi incantat de concertul de jazz susținut de Essential Notes de la ora 19:30 urmat de o sesiune ”One Jazz Social Club” de la ora 21:30. Seara următoare, pe 29 iulie, publicul va putea asculta un alt concert de jazz, de data aceasta cu Luiza Zan & Jazzpar Trio de la ora 19:30, urmat de ”One Jazz After Party” de la ora 21:30.

One Jazz Festival Summer Nights este o oază de relaxare și bucurie în mijlocul naturii, oferind astfel publicului o experiență unică într-un cadru deosebit. Indiferent de preferințe, festivalul este potrivit pentru toți cei care iubesc jazz-ul, muzica bună și doresc să se bucure de o experiență deosebită alături de familie și prieteni.

Rezervați-vă data și vino să te bucuri de o experiență muzicală de neuitat la One Jazz Festival Summer Nights ediția 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *