Tabăra de vară “Credință, rugăciune și comuniune” a adus bucurie și educație la Bloaja

1 minute, 6 seconds Read

Luni și marți, 24-25 iunie a.c., a avut loc cea de-a II-a ediție a taberei de vară „Credință, rugăciune și comuniune”, desfășurată în frumoasa localitate Bloaja, comuna Cernești. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul parohiilor din comuna Cernești și a beneficiat de implicarea deosebită a Școlii Gimnaziale din comună.

Tabăra a avut un caracter educativ și recreativ, oferind copiilor oportunitatea de a se bucura de timpul liber într-un cadru plin de valori spirituale și tradiții creștine. Timp de câteva zile, micuții au avut ocazia să se apropie de natură și să învețe mai multe despre credința și rugăciunea ortodoxă. Activitățile variate au inclus ateliere creative, jocuri interactive și excursii în împrejurimile pitorești ale comunei Bloaja.

Evenimentul a fost deosebit de onorat de prezența Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, care a adus binecuvântarea sa și a oferit cuvinte de înțelepciune și încurajare tuturor participanților. Acest gest de apropiere și sprijin din partea ierarhului nostru a adăugat o valoare specială întregului eveniment.

De asemenea, la acest eveniment au mai fost prezenți părintele arhidiacon Vlad Verdeș, inspector eparhial pentru catehizarea tineretului, domnul Mircea Deac, primarul comunei Cernești și domnul senator Dan Ivan.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *