AUR lansează revoluționara aplicație: „Pay-to-Meet” cu George Simion la doar 1.000 de euro!

1 minute, 47 seconds Read

Într-o mișcare la limita genialității, partidul AUR a lansat recent o aplicație online revoluționară care nu doar strânge cotizațiile, dar îți oferă șansa unică să te întâlnești cu președintele partidului, George Simion, pentru doar o mică, măruntă și aproape nesemnificativă sumă de 1.000 de euro! Pentru un popor care își dorește doar să întrețină conversații relaxante cu politicienii, acestă ofertă este cu siguranță cea care lipsea din viețile noastre.

De ce să te mulțumești cu dialoguri gratuite și demne de mediocritate când poți să ai o conversație premium la prețuri exclusiviste?

În ciuda faptului că unii critici consideră că AUR este mai preocupat de spectacole și controverse decât de problemele reale ale țării, nu putem să nu admirăm modul ingenios în care partidul atrage atenția. Într-adevăr, cine ar putea să-și amintească de scumpiri, taxe și riscul de a pierde fondurile europene atunci când ai în față șansa să fii față în față cu o personalitate politică pentru prețul unui weekend într-un resort de lux?

În același timp, partidul AUR ridică stacheta în privința acțiunilor simbolice, protestând împotriva unei presupuse vaccinări obligatorii, și în mod evident, oferindu-și susținătorilor posibilitatea de a-și folosi portofelele în lupta pentru „libertatea de a plăti pentru o întâlnire cu liderul iubit”. Cum ar putea cineva să critice o astfel de abordare inventivă în politică?

Desigur, este bine cunoscut faptul că un partid politic trebuie să fie mereu învăluit într-un aer de mister financiar, astfel încât să își mențină aura de autenticitate și sinceritate.

Astfel că, în timp ce unii se chinuie să răspundă la întrebări reale ale oamenilor, alții doar așteaptă să-și colecteze „dividendele” întâlnirilor private cu cei aleși să îi reprezinte. Cine a spus că politica trebuie să fie accesibilă? Nu ar trebui să fie un privilegiu pentru cei care își permit să cheltuiască o mie de euro pentru a avea o discuție interesantă?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *