Tendințe de culoare Toamnă-Iarnă 2023-2024

2 minutes, 1 second Read

Culorile sezonului de toamnă capătă o nouă și încântătoare dimensiune în acest an, cu ajutorul experților de la WGSN (World’s Global Style Network), cei care modelează și prevăd tendințele în industria modei. Pentru toamna anului 2023, aceștia au dezvăluit o paletă de culori diversă și rafinată, care reflectă atât nostalgia, cât și inovația. De la tonuri neutre și elegante, la nuanțe pline de energie și vibrație, iată ce culori se poartă în această toamnă conform anticipărilor WGSN.

1. Către Neutrurile Calde: Honey Beige și Brandy Brown

Tonurile calde și prietenoase sunt în prim-plan în acest sezon. Honey Beige, o nuanță de bej rafinată și călduroasă, devine o alegere versatilă pentru articolele de îmbrăcăminte casual și office. Brandy Brown adaugă o notă de sofisticare, fiind o nuanță profundă de maro care aduce cu sine eleganță și rafinament.

2. Roșul Rustic: Terracotta și Burnt Sienna

Nuanțele de terracotta și Burnt Sienna aduc o explozie de culoare inspirată de peisajele toamnei. Aceste tonuri roșiatice, amintind de frunzele uscate și pământul cald, oferă o doză de căldură și pasiune oricărei ținute.

3. Eleganța Mistică: Plum și Grape Wine

Nuanțele de Plum și Grape Wine aduc o notă misterioasă și sofisticată în garderoba de toamnă. Plum, un violet închis și profund, se îmbină perfect cu atmosfera toamnei, în timp ce Grape Wine adaugă o tentă de burgund pentru ținute pline de rafinament.

4. Inspirată din Natură: Pine Green și Moss Green

Peisajele naturale de toamnă se reflectă în nuanțele de verde prezente în paleta WGSN. Pine Green, un verde închis și vibrant, și Moss Green, un verde murdar și natural, aduc o adevărată împrospătare și autenticitate garderobelor toamnei.

5. Energetic și Vioi: Mustard Yellow și Tangerine

Pentru cei care adoră nuanțele mai îndrăznețe, Mustard Yellow și Tangerine sunt alegerea potrivită. Aceste nuanțe însorite aduc energie și vitalitate în ținute, capturând esența optimismului și a aventurii.

În concluzie, paleta de culori propusă de WGSN pentru toamna 2023 îmbină nostalgie, eleganță și vitalitate. De la tonuri calde și naturale, la nuanțe pline de energie, sezonul aceasta îți oferă oportunitatea de a-ți exprima personalitatea și stilul într-un mod inovator și captivant. Indiferent de preferințele tale, aceste culori te vor ajuta să creezi ținute de toamnă care vor impresiona și inspira.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *