Accident tragic în Sighetu Marmației: Fetiță, bunică și mătușă, spulberate de o mașină în timp ce traversau regulamentar

1 minute, 16 seconds Read

O tragedie a lovit comunitatea din Sighetu Marmației, unde trei persoane, o fetiță de 10 ani, bunica și mătușa ei, au fost grav rănite într-un accident rutier șocant. Incidentul tragic s-a petrecut în apropierea unei școli din oraș, în timp ce cele trei se aflau pe trecerea pentru pietoni și traversau regulamentar strada.

Evenimentul dramatic a avut loc când o mașină a intrat în coliziune cu cei trei pietoni nevinovați. În ciuda faptului că aceștia traversau în mod corespunzător, șoferul autoturismului nu a reușit să evite impactul devastator.

Imediat după accident, echipaje medicale au intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor. Eforturile lor au fost concentrate asupra fetiței de 10 ani, care a fost resuscitată și intubată cu succes după ce a fost eliberată de sub mașină.

Dată fiind gravitatea rănilor suferite de fetiță, a fost necesară intervenția elicopterului SMURD, care a fost trimis de la Jibou pentru a prelua victima și a o transporta la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, unde va primi tratamentul necesar.

Poliția a deschis imediat un dosar penal împotriva șoferului implicat în accident, acuzându-l de comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Acesta urmează să fie supus testelor pentru a se stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Comunitatea din Sighetu Marmației se află în stare de șoc, iar gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către recuperarea rapidă a micuței și recuperarea celorlalte victime ale acestui tragic accident.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *