Virginia Ruzici susține nevinovăția Simonei Halep

1 minute, 6 seconds Read

Virginia Ruzici, cea care a fost alături de Simona Halep timp de 14 ani, a reacționat la vestea sancțiunii primite de fostul lider mondial, exprimându-și surprinderea și susținerea pentru Simona. „Am fost total șocată când Simona mi-a comunicat verdictul! Patru ani! Este de necrezut! Continui să susțin nevinovăția Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a declarat Virginia Ruzici, conform informațiilor furnizate de spotmedia.ro. „Îți ofer tot sprijinul meu, Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și să continui lupta ta la TAS!”, a adăugat ea.

Simona Halep și-a încheiat colaborarea cu Virginia Ruzici în mai 2022, după 14 ani în care Ruzici a fost team manager-ul campioanei de la Roland Garros din 1978. Sportiva din Constanța a renunțat la această colaborare pentru a lucra cu antrenorul Patrick Mouratoglou.

Chiar dacă a trecut deja un an de când Simona Halep nu a mai jucat tenis, planurile sale includ revenirea pe terenul de tenis în 2026. Cu toate acestea, trebuie menționat că decizia luată de ITIA (Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis) nu este una definitivă, iar sportiva din România a anunțat că va face un apel la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru a contesta sancțiunea primită.

Sursa foto: GPS.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *