Ginerele lui Nuțu Fonta și petrecerile extravagante de la ISCTR

1
1 minute, 23 seconds Read

Şeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) din Cluj, Bogdan Ştedan Durlea, a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Cluj, într-un dosar complex care implică acuzaţii grave, inclusiv luare de mită şi abuz în serviciu. Totodată, un inspector de trafic rutier din cadrul aceleiaşi instituţii a fost, de asemenea, reţinut în acest caz.

Într-o mișcare care ar putea rivaliza cu cele mai neconvenționale seriale de televiziune, ascensiunea lui Bogdan Ștefan Durlea la conducerea Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) s-a dovedit a fi o dramă de familie cu accente comice.

Motivul pentru care Durlea a ajuns să conducă ISCTR nu este legat de competență sau experiență în domeniul transportului rutier, ci mai degrabă de o conexiune mai puțin obișnuită. Personajul misterios din spatele său este nimeni altul decât socrul său, Nuțu Fonta, un afacerist cu reputație dubioasă implicat în ceea ce unii numesc „mafia pădurilor”. Acesta a trecut de la PP-DD la UNPR și apoi la PMP, demonstrând abilitatea de a se adapta la schimbările politice mai bine decât un șofer evitând gropi pe drum.

Dar povestea continuă să capete nuanțe bizare. Fiica lui Nuțu Fonta s-a căsătorit cu Bogdan Ștefan Durlea, iar nunta lor a fost un eveniment de neuitat. Gabriel Oprea, fostul vicepremier și ministru de interne, a făcut o intrare fulminantă la Borșa, sosit cu un elicopter al Ministerului de Interne. Să sperăm că nu a ajuns la nuntă cu o amendă de trafic în buzunar.

Sursa foto: Aktual24

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *