De interes, se fac angajări la Poliția Locală Baia Mare

2 minutes, 46 seconds Read

Primăria Baia Mare a anunțat că se fac angajări la Poliția Locală Baia Mare. A fost făcut public un anunț privind concursul de recrutare organizat în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unor funcții publice de execuție vacante de polițist local din cadrul Biroului Ordine Publica și din cadrul Compartimentului Baze de Date și Logistică – Direcția Poliția Locală, cu durată normală a timpului de muncă (8 ore/zi, 40 ore/săptămână).

Biroul Ordine Publică ( Compartiment Zona 1, Compartiment Zona 2, Compartiment Zona 3, Compartiment Zona 4, Compartiment Zona 5)

   Polițist local, clasa I, grad profesional debutant – 1 post ID 418470
Condiții specifice de participare la concurs:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
posesor permis de conducere categoria B.

   Polițist local, clasa I, grad profesional asistent – 1 post ID 417185
Condiții specifice de participare la concurs:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite, necesare exercitării funcţiei publice;
posesor permis de conducere categoria B.

   Polițist local, clasa I, grad profesional principal – 1 post ID 399636
Condiții specifice de participare la concurs:
studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite, necesare exercitării funcţiei publice;
posesor permis de conducere categoria B.

   Polițist local, clasa III, grad profesional superior – 2 posturi ID 399640, ID 399672
Condiții specifice de participare la concurs:
studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat,
vechime minimă în specialitatea studiilor 7 ani;
posesor permis de conducere categoria B.

Compartiment Baze de Date și Logistică

   Polițist local, clasa I, grad profesional superior – 1 post – ID 399693
studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite, necesare exercitării funcţiei publice;
posesor permis de conducere categoria B;
cunoștințe Operare, MS Office, nivel mediu, care se dovedesc în cadrul probei
suplimentare de testare a cunoștințelor IT.

Cei interesați trebuie să știe că respectivul concurs va consta în două probe (proba scrisă și proba de interviu) pentru candidații înscriși pentru funcțiile publice din cadrul Biroului Ordine Publică și respectiv trei probe ( proba suplimentară IT, probă scrisă şi proba de interviu) pentru candidații înscriși pentru funcția publică din cadrul Compartimentului Baze de Date și Logistică.

Primăria Baia Mare mai arată că proba suplimentară IT va avea loc în data de 20.11.2023, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Şincai, nr. 37, proba scrisă va avea loc în data de 23.11.2023, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Şincai, nr. 37, respectiv proba de interviu se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, data și ora probei de interviu urmând a se afișa pe site-ul Primăriei Municipiului Baia Mare odată cu rezultatele probei scrise.

Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului atât pe site-ul instituției cât și pe site-ul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, respectiv de la data de 16.10.2023 până la data de 06.11.2023, ora 16:00, inclusiv.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *