USR anunță candidații pentru alegerile europarlamentare: Elena Lasconi, Dan Barna și Vlad Voiculescu conduc lista

1 minute, 27 seconds Read

Uniunea Salvați România (USR) și-a dezvăluit candidații pentru alegerile europarlamentare din anul viitor. Lista USR este condusă de trei figuri notabile: Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel, Dan Barna și Vlad Voiculescu. Acești candidați promit să aducă o perspectivă progresistă și o abordare profesionistă în Parlamentul European.

Lansarea oficială a candidaților USR la alegerile europarlamentare din 2024 este programată pentru vineri, 20 octombrie, la Consiliul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni (ALDE Europe), un eveniment de marcă care se desfășoară în premieră la București.

Lista USR pentru alegerile europarlamentare este alcătuită din candidați cu experiență și expertiză într-o varietate de domenii, pregătiți să reprezinte interesele României la nivel european. Acești candidați sunt:

 1. Elena Lasconi
 2. Dan Barna
 3. Vlad Voiculescu
 4. Vlad Botoș
 5. Cristina Prună
 6. Radu Mihail
 7. Corina Atanasiu
 8. Adriana Cristian
 9. George Gima
 10. Teodora Stoian
 11. Ramona Goga
 12. Alina Gîrbea
 13. Geta Daniela Drăghici
 14. Alina Totti
 15. Nicolae Mihai Șvab
 16. Emilia Mateescu
 17. Ion Belu
 18. Gabriela Ferguson
 19. Lucia Hang
 20. Dan Adrian Pop

Uniunea Salvați România a subliniat importanța experienței și cunoștințelor acestor candidați în domenii precum administrație, fonduri europene, politică externă și negociere. Aceasta este o dovadă a angajamentului continuu al USR de a oferi României o alternativă onestă și profesionistă în peisajul politic.

USR a subliniat, de asemenea, că continuă negocierile pentru formarea unui pol de dreapta, alături de Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei, pentru a face față unui bloc format din PSD, PNL și extremismul AUR. Obiectivul acestor negocieri este de a propune o listă comună pentru alegerile europarlamentare și de a aduce o schimbare pozitivă în politica europeană din partea României.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *