La Colegiul Național Vasile Lucaciu, Formare profesională în IT pentru elevii maramureșeni

0 minutes, 48 seconds Read

Vineri, 20 octombrie 2023, începând cu ora 12,00, în sala festivă a Colegiului Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare s-a lansat proiectul „DigimobE+ pentru competențe și pregătire orientată către viitor!” finanțat de Comisia Europeană și aprobat de ANPCDEFP, prin programul ERASMUS+, în cadrul acțiunii KA1, Mobilități pentru stagiari VET.

În calitate de coordonatori, oficialii colegiului au avut plăcerea de a-i avea ca parteneri de studiu pe: Jelly Code și Sapere Aude: Educação Formação Lda din Portugalia, Durata proiectului este de 15 luni iar grupul țintă este format din 21 de elevi din clasa a Xl-a C, profil matematică-informatică (intensiv-informatică) din cadrul colegiului nostru, care vor participa la stagii de formare profesională în companii de IT din Portugalia.

Validarea și recunoașterea competențelor profesionale dobândite de participanți se va realiza prin emiterea Certificatelor EUROPASS MOBILITY. Echipa de gestiune a activităților poate fi regăsită pe site-ul școlii băimărene AICI.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *